26800m2 arazi üzerine kurulu 5800m2 kapalı alana sahip fabrikamız Ankara İli Akyurt ilçesinde yerleşik Modern    Teknolojilerle donatılmış Uzman Mühendislerle yurtiçi ve yurt  dışı tüm   talepleri zamanında ve eksiksiz  karşılayarak  sektörümüzde  yerini  almıştır.  Vermiş  olduğumuz tüm  hizmetlerimizde yatırımların  kazanca dönüşmesini ana ilke miz  kabıl  edip ,  1988  yılından  beri  edindiğimiz  tecrübe ve mesleki bilgilerimizi müşterilerimizle paylaşmaktayız
1988 yılında kurulan firmamız, yurt içi ve yurt dışı müşteri beklentilerini en üst düzeyde karşılayarak, kaliteli ve rekabet edilebilir ürün ve hizmetleri sunmaktadır.
     
Üretim kalitesi, verimlilik ve fiyat konusunda oldukça iddialı olan firmamız, yurt içi ve yurt dışı projelerde, sektördeki uzmanlığını da birleştirerek, müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veren çözümler gerçekleştirmektedir.

Referansımız, bitirdiğimiz projeler ve en önemlisi müşterilerimizin memnuniyetidir. 21 yıllık çalışma süremiz içinde, red olan ya da problemli hiç bir işimiz olmamıştır. Müşterilerimizin karşılaşabileceği sorunlara da hızla ve doğru şekilde müdahale edilmiştir.